En gennemgang af detaljerne

- Og alt det praktiske du kan have brug for at vide.

Om træet og plankerne

Et spørgsmål om fornuft og bæredygtighed
Hos DePino benytter vi massive planker af det smukke europæiske rød-kernede fyrretræ. Vi har specialiseret os i denne træsort, da den er majestætisk flot og fordi det er et bæredygtigt valg, og så er træsorten ikke udrydningstruet. Produkter i træ sparer desuden både miljøet for CO2 ift. andre materialer, som f.eks. stål samt plastik, og så er træ hygiejnisk, behageligt og dejligt blødt mod huden.

Kvalitetssikring af plankerne
Vi køber vores planker af en dansk leverandør, der importerer dem til Danmark fra Sydtyskland.
Efterfølgende tager DePinos snedker ud og håndplukker de smukkeste og bedste af plankerne.
Plankerne er naturligvis møbeltørre med en kernefugt på 7-8%.
Plankerne måler 30-40 cm i bredden samt 4,5 cm i tykkelsen og helt op til 400 cm i længden.


Sådan vedligeholder du dit plankebord

Hos DePino fremstiller vi plankeborde af massive planker. At plankerne er massive medfører, at de ikke kan styres fuldstændigt og kan udvikle sig over tid. Når man anskaffer sig et plankemøbel inviteres naturen indendørs, og man må derfor acceptere dens vilkår. Men er det ikke netop de rustikke planker der giver plankebordene deres charme og perfekte uperfekthed?

Fordi træ optager og afgiver fugt afhængig af temperaturen samt luftfugtigheden, indstiller det sig over tid ift. det omgivende klima. Man kan minimere risici for revner og plankernes udvikling ved at sørge for et konstant miljø til bordet.

Til dagligt
Den daglige rengørring udføres ganske enkelt med en opvredet klud (uden rengøringsmiddel hvis overfladen er oliebehandlet).


Levering/Afhentning

At du ikke selv har mulighed for at afhente plankebordet på vores værksted, er intet problem; vi leverer i hele Danmark, og sender med glæde møblet til din bopæl.
Fragtomkostningerne er 250 kr for et sæt bordben, og 750 kr for et plankebord. Omkostningerne dækkes af køber, vi skal dog nok arrangere leveringen.

Hvis du selv ønsker at afhente ordren, kan det gøres på vores værkstedsadresse, der ses på kortet. 
Vi har en stor parkeringsplads hvor du let kan holde under afhentningen.


Fremvisning

Snedkeren Gert byder glædeligt inden for på værkstedet, hvor du kan se hvilke borde han er i færd med fremstille.
Du skal bare lige give ham et opkald på 2326 4693, og aftale med ham hvornår du kan komme forbi, så undgår vi at du kommer langvejs fra og møder et ubemandet værksted.
Værkstedsadressen kan du se på kortet ovenover.


Handelsbetingelser

Følgende betingelser er gældende ved alle handler der indgås med DePino, med mindre andet aftales skriftligt.

1. Priser. Alle priser er dagspriser og angivet i danske kroner, inkl. 25 % moms.
2. Ordrebestilling/bekræftelse. a. DePino påbegynder fremstillingen af ordrer, når kunden har indbetalt fakturaen for den pågældende vare, og vi har registreret beløbet på vores konto. Betalingen kan foregå af én omgang, eller ved at halvdelen af beløbet indbetales ved bestilling og resterende halvdel ved afhentning/inden ordren afsendes. 
b. Kunden kan kun annullere eller ændre afgivne ordrer, hvis det aftales skriftligt med DePino og kun mod kundens betaling af allerede påløbne omkostninger.
3. Levering. Ordrer afsendes usamlede for at minimere skaderisici under fragt. Leveringen finder sted i tidsrummet 08:00-16:00. Leveringstiden er typisk to uger. Hvis leveringstiden ikke kan opfyldes vil DePino straks notificere kunden. 
4. Returnering. Der ydes ikke returret på specialfremstillede varer. 
5. Mangler og reklamation. Reklamation over fejl eller mangler skal ske skriftligt senest 3 dage efter kundens modtagelse af varen, medmindre fejlen eller manglen ikke kunne konstateres ved en forsvarlig undersøgelse af varen inden for tidsfristen.
6. Ansvar. Det er købers ansvar, at læse og forstå salgs og -handelsbetingelserne inden køber ved bestilling accepterer dem i henhold til punkt 2, stk. b.


Klar til at bestille?


Design dit plankebord nu

Eller er der andet vi kan hjæpe med inden? Intet spørgsmål er for småt og vi hjælper eller rådgiver hellere end gerne.
Du kan stille dit spørgsmål via kontaktformularen, give os et kald på 📞 23 26 46 93, eller emaile os på kontakt@depino.dk


Bemærk: Jo mere information vi modtager des mere præcist kan vi rådgive eller fx. udregne en pris.