En præsentation af møblerne

- Og din muligheden for at få dem skræddersyet til dit hjem.


Plankeborde


Hos DePino har vi specialiseret os i at fremstille robuste plankemøbler, som stadig er elegante, og altid udført med fokus på godt gammeldags håndværk. Vi fremstiller primært skriveborde, sofaborde samt spiseborde, men har du selv en idé til et møbel så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi fremstiller også med glæde fx. et barbord, tv-bord eller lignende.

Prisen er primært afhængig af størrelsen på møblet. Du kan se priseksempler her.

Pris fra 3995 kr.

Tillægspladesystem
Skal der til tider være plads til hele familien eller alle vennerne, så frygt ej! - Vi kan snildt lave et solidt tillægspladesystem til dit plankebord, som du nemt kan afmontere når det ikke skal bruges.

Prisen for én tillægsplade på 50 cm i længden er 1995 kr.
Prisen for to er 3795 kr.


Bænke


Der er ingen diskussion. En matchende bænk til sit plankebord ser ikke kun flot ud; der er en hel enestående charme ved at sidde iblandt ens kære på en bænk, og hygge omkring et massivt og rustikt plankebord. En plankebænk kan fx. også bruges som dekorativ løsning til entréen. Vi kan lave bænken præcis som du vil have den.

Pris fra 1995 kr.


Boligtilbehør


Ekstra hygge til stuen, entréen eller måske køkkenet? Vores skønne hylder og billedhylder af massivt træ tilfører et hvert rum en ekstra omgang kærlighed.

Ps. De kan laves i alle de samme farver som vores plankeborde og i den længde du ønsker. Billedhylderne fremstilles med natur kant og hver enkelt er således helt unik.

Pris fra 400 kr.


Prikken over i'et

Har du besluttet dig for hvilket møbel du mangler til dit hjem? Jamen så er næste skridt at få det skræddersyet så det matcher din stil perfekt.
Hos DePino har vi specialiseret os i at tilbyde et væld af nuancer til plankebordene.
Farverne får en vandafvisende og smuk silkemat lakoverflade.

Klik på billedet for at se et plankebord med farven.


Det rette fundament

Samtlige af DePinos bordben er tilpasset og udviklet efter vores kunders ønsker samt stil, og er således produktet af de mange plankeborde og bordben vi allerede har udført. Men...
Du kan også få smedet et unikt sæt efter dit helt eget design - kontakt os for pris.

Klik på billedet for at se et plankebord med bordbenene.


Køb bordben separat her
Klar til at designe dit plankebord?

Eller har du spørgsmål til os? Giv os et kald på 23 26 46 93 eller email os på kontakt@depino.dk

Design Plankebord